471. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Üdv mindenkinek!

Igen, lehet hinni a képen írt szövegnek, rendhagyó frissítés van. :) Az eredeti tervek szerint nem így indítottunk volna, de mint tudjuk, ember tervez, Isten végez... így hát ez most így alakult. (Persze ilyenek is álltak a háttérben: OP+ED nélkül nem adtuk ki...) Mindenesetre tudjátok, hogy amit egyszer elkezdünk, azt be is fejezzük, ha van miből. Ugyanígy vagyunk a mangájával is. ^^ Mellesleg az animéből kihagyott erotikus jelenetek miatt elég javasolt a manga elolvasása! ;)

469. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Eljött a nyár, amit úúúgy vártunk... és ezzel például szerény személyem visszakívánja a telet... csak a fűtés számlát nem... ördögi kör... Na, de Friss! :)

Szívesen mondanám, hogy szerintem haladjatok sorrendben, de ha érdekel a véleményem: Az Otokogokoro legyen az utolsó a mai adagból, amit elolvastok. ^^

468. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Hogy jöhet a 188 után a 468?!
Visszakerestem, hogy nagyjából hányadik frissnél tarthatunk. :) Egészen pontosan 2008 márciusától van "dokumentálva" a frisskiírás. Sajnos a 2006 és 2007-es években - ha jól emlékszem már meghaladhatták a 150-et az akkori tagok, de - még nem volt külön lista vezetve dátummal, így 2 év akkor is számolatlan marad... De... ez a szám azért jobban mutat, mint a 189, nem igaz? ^^" Egyébként akkoriban még nem hetente volt friss legalább 3 féléből, hanem heti több nap is, de egyszerre csak 1 mangából és egyetlen fejezet. Szerintetek úgy volt jobb, vagy most a heti 1 adag? (Bár lehet, hogy a kb 2006-2010-es években feljárók közül, már senki nem látogat ide... T-T)

188. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ami azt illeti, kicsit... mérges vagyok minden látogatóra. Nem igaz, hogy nincs köztetek olyan, aki nem ismer egy igazi kockát, akit weblapkarbantartásra lehet fogni... Amúgy hallgassatok rám: A Punch Upot olvassátok utoljára a frissek közül...

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers