Jó, ha tudod...

Nyomtatás

Technikai hírek - 9.

Írta: Sessy.

Technikai hírek

Senkit sem akarok megijeszteni, csupán tényeket fogok közölni. Be fogom zárni az oldalt...

Nyomtatás

156. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Mit is mondhatnék? Minase-sensei megint nem hozta azt, amit elvártam volna... De szerencsére akad más, aki hozza. :D

Nyomtatás

155. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Eltelt egy újabb hét, és igyekeztünk, hogy legyen azért mit olvasnotok. ^^"

Nyomtatás

154. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Mint azt tudjátok már sokan, angol licensz került a Sekaiichi Hatsukoi mangára, ezért több, mint valószínű, hogy nem tudjuk majd miből folytatni. Nos, jelenlegi állás szerint még egy fejezetet tudunk hozni majd nektek valamikor a jövőben, de utána már ne reménykedjetek, hogy folytatni tudjuk. :( De más mangákat viszont igen! Íme:

Nyomtatás

153. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Bááárcsak minden úgy lenne, ahogy szeretnénk, nem igaz? :D Milyen jó lenne, ha legalább egyenlő hosszú lenne a két lenti lista, persze a hosszabb javára... Jó lenne: "HA".

Nyomtatás

152. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Képzeljétek el! Nem! Nem mesélni fogok, úgyhogy tényleg figyeljetek! A mostani frissítés előtt vettem észre, hogy a múltkori frisshez tartozó JAVÍTOTT képek szépen a "Javított képek" című mappámban maradtak (a photoshopból rögtön ide mentődnek le), ami azt jelenti, hogy a nagy-nagy-nagy gonddal kijavított előző fejezetEK végül mégsem javítva kerültek fel. Erősem javaslom, hogy a könnyebben érthetőség miatt feltétlenül olvassátok el a legelejétől az Usotsuki wa Daredát, és az előző verzió repüljön a kukába! :) (Persze ez nem most derült volna csak ki, ha nem maradtak volna el frissek... Hihetetlen, hogy az elmaradt frissítéseknek még hátránya is lett!)