Jó, ha tudod...

Nyomtatás

AniMagazin 24. szám

Írta: Sessy.

Március 24-én megjelent a magazin 24. száma. Olvassátok, véleményezzétek, jó szórakozást hozzá!

Uta koi, Sora no Method, Chuunibyou, Akira, Liza, a rókatündér ismertető, HikariCon beszámoló, tavaszi szezonajánló, fangirl&fanboy rovat az aktuális animékről, anime VHS kiadványok hazánkban és további bemutatók az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Nyomtatás

178. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Végre elhoztuk nektek azt a mangát teljes egészében, amit egy új, a No Sub No Life csapattal készítettünk el közösen! ^^ Nézzetek be hozzájuk is bátran, mert ők nem csak mangákkal, de animékkel is foglalkoznak, ráadásul a tagok sem kezdők! Szóval... ha nincs felirat, nincs élet sem:

Nyomtatás

177. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Bocsika! Megint egy picikét későn jött a friss, de legalább jött, nem igaz? ^^" Mellesleg én azt javaslom, a doujinshit olvassátok utoljára... ;D

Kipróbálunk egy itt még nem használt fájlmegosztót, jó? Ha megnyitjátok, akkor a Download gomb a jobb oldalon lesz.

Aki eddig nem vette észre, vagy nem értesült, javaslom szemrevételezni:
Státuszok, avagy HALADÁS (A tervezettek és a folyamatban lévők helyzete.)

Nyomtatás

176. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Hihetetlen, de a Saezuru Tori wa Habatakanai 14-es angol nyelvű fejezete egyszerűen nem található meg az interneten. Nem tudok erre egyebet mondani, minthogy várjatok türelemmel. Aki szeretne előre belelesni a további - például kínai nyelvű - fejezeteibe, az tegye természetesen, de valószínűleg addig nem tudjuk folytatni a magyar verziót, míg kötetben meg nem jelenik, és meg nem tudjuk venni. (Ha csak nem akarjátok például azt, hogy a 14-es fejezetet kihagyva folytassuk, és utólag készítsük el a kimaradt fejezetet... de ez azért nem lenne jó...)
Nyomtatás

175. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Továbbra is várjuk, hogy beküldje egy lelkes olvasó és internet-szakértő a Saezuru Tori wa Habatakanait 14-es ANGOL nyelvű fejezetét.
Nyomtatás

174. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Nah, aki szereti a Saezuru Tori wa Habatakanait, az minden erejével próbálja nekünk megtalálni a 14-es fejezetét ANGOL nyelven. ^^