Jó, ha tudod...

Nyomtatás

104. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Őszinte leszek, maximum megköveztek érte: Egyszerűen nem volt kedvem javítani a héten, ezért bocsánatot kérek Sarától és a szerkiktől, akik egyébként nagyon is időben beküldték a szerkesztésüket... de így hamradik-féle manga nem kerül fel ma.

Nyomtatás

103. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ismét eltelt egy hét, és ismét kb. a szokásos mennyiség olvasható! ^^ (Aki még nem kezdte el az "Attack on Titan" animét - mint én is -, talán most elkezdi. xD)

Nyomtatás

102. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Nagyon találóan(?) jött ki, hogy ma melyik kép jön itt a frissítésnél, mert ma 2 is van Minase-senseitől... Az elsőt illetően... hát az angol csapat nem siette el (a kreditlapom szerint az első fejezet 2011-ben jött ki) a folytatását. (Gondolom, megvárták, míg megjelenik kötetben - mert hogy először újságban jön ki, amiben színes kép van, a kötetben meg max "mellékelve" van színes kép.)

Nyomtatás

101. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

A "várva-várt" szeptemberi hónapba lépve íme a hónap első frisse pont az első napján is! :D (Személy szerint én vártam ezt a hónapot, sok általam kedvelt sorozat fog folytatódni! ;D)

Nyomtatás

100. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ma van a kiírás szerint a 100. friss. No igen. Valójában nem mondok szerintem sokat, ha azt mondom, már legalább a 300. friss ez, hiszen eleinte nem volt számozás, aztán a Kata, az akkori főadmin elkezdte, később abbahagytuk, majd én legalább 6-8 alkalommal újrakezdtem, mire rendesen folytattam... Milyen kár, hogy nem a legutóbbi, ünnepi friss lett a 100. friss, na de ez van. Kellemes olvasást! ^^

Nyomtatás

99. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ma ünnep nap van, és sokan szabin is vannak ennek köszönhetően, ezért van, aki már régóta készült erre az alkalomra. Reméljük, tetszeni fognak nektek a listák, és a mi jutalmunk sem fog elmaradni, és olvasgathatjuk a hosszú véleményeiteket, miután elolvastátok, amiket elolvastatok. Na, akkor jöjjenek az olvasnivalók a szokásos ABC-rendben. ^^