Jó, ha tudod...

Nyomtatás

132. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ezt a hetet ilyen-okból ellustultam személy szerint, ezért a mennyiség (is) az elmút héthez képest megcsappant mangák terén. Bár ami az írásokat illeti, azokból jött az "elvárt" adag. xD Ráadásul már 1-2 napja nyílt titok közöttünk, hogy a Krisztina írásai visszakerülnek (meg is történt).

Máskor türelem, "kicsikéim", és ne bombázzatok senkit levelekkel, meg nyissatok nevetséges csoportokat... Már bocsánat...
A szép szó vasajtót nyit, de néha hallgatni arany! (Én hallgattam, az írások meg visszajöttek...)

Nyomtatás

131. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Az 5-5 fejezetes frissítésbe valaki szépen beletenyerelt és csak 5-4 lett. Na most, a helyzet a következő: Krisztina saját kérésére az írásai nem olvashatóak nálunk SEM. Nem tudom, ennek mi van a hátterében, de mindenki jól figyeljen! A nálunk is "publikáló" írók ellenőrizve vannak úgymond plágiumra nézve is. Aki az itteni írók közül egyet is megvádol másolással, az nem fog ide belépni többet. ^^ Úgy gondolom, ennél finomabban és közérthetőbben nem tudom elmondani, remélem, hogy nem is kell! :)

Nyomtatás

130. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Egy kötetnyi adagnak nagyjából 5 fejezet felel meg, és mivel nem mondtam, hogy ismét 1 bizonyos mangából lenne egy kötetnyi adag, ezért is említem, hogy 1 kötet kb. hány fejezet. xDD Szóval kb. betartottam, amit múlt héten mondtam. ^^ 

És még egy apróság: Lett volna ma egy Tatoe Toraware no Koi demo fejezet is, mivel lefordítottam az összes megtalált angol fejezetét, és a 3. fejezetét meg is szerkesztettem, hiszen Konyec kitisztította, viszont a lektornak nem volt ideje rá, ezért ez ugrott.

Nyomtatás

129. Friss

Írta: Karasu, Sessy.

Friss

Sziasztok!

- Shucha visszatért hozzánk!
- Hogyhogy vissza? Eddig is itt volt (tudtommal)...
- Igen, tudom, eddig is itt volt. Pontosítok: Shucha ezúttal nem csak a mangák terén szolgáltat nekünk finomságokat. :)
- Hűűű! Király! *-* Háháhá! Amúgy...
Ma csak egyetlen mangából van friss, de legalább nem egy fejezetnyi! Mi lenne, ha jövő héten is egy kötetnek megfelelő lenne? Túl lusta lennék annyit kijavítani...? Meglátjuk jövőhéten ilyenkor! ;)

Plusz: Senki ne higyje, aki írt nekem, hogy megfeledkezdtem róla! Vagy megtettem, amit kért, vagy igyekszem jelentkezni mihamarabb! ^^"

Nyomtatás

128. Friss

Írta: Karasu.

Friss

Sziasztok!

Mivel Sessy ma lustát játszik, ezért már ezt a szöveget sem ő írja. (Na, jó, lassú a gépe, de így viccesebb. :P) A lényeg az, hogy itt az eheti friss! :) Jó olvasgatást mindenkinek!
Nyomtatás

127. Friss

Írta: Karasu, Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ha már a 127-es friss van, akkor gondoltuk legyen ma a friss, hiszen a hónap 17. napja van. :P Nos, a hétvégén volt egy kis gikszer nálunk, amit a tárhelyes okozott a domainesnek egy hülye korszerűsítéssel... Éljenek a fejlesztések mindenütt... Na meg az információ megfelelő áramlása... (Értsétek ezt úgy, hogy elméletileg kaptam e-mailt erről, hogy ez nagyjából mikor aktiválódik, de gyakorlatilag ez a levél sosem érkezett meg.)

Egyébként az Átkozottak című történet olvasóinak mondjuk, hogy ez egy ideig most szünetelni fog. Bár ha szép tartalmas hozzászólásokat kap az író, talán jobban kap ihletet. :)