Jó, ha tudod...

Nyomtatás

136. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Szép jó estét mindenkinek! Kicsit előbb is lehetett volna a friss, ezzel tisztában vagyok, de... sajna gyakran alakul így. ^^" De! Figyeljetek! A következő frissítés időpontja a következő piros "betűs" ünnep a naptárban! ;) Ezt ne felejtsétek el! :)
Nyomtatás

135. Friss ~ Húsvét

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

A múlt héten nem volt semmi újdonság... és? Megállt a világ? o.o Azt hittétek, ennyi volt, és többet nem is lesz semmi? Tudom, hogy nem. De... ugye tényleg nem? o.O Csakmert nekem eszem ágában nincs feladni a szerkesztgetést, még ha néha a lustaság uralkodik is felettem... Viszont! Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Red Light Yaoi Team! ^^
Nyomtatás

134. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Nah, ez lett volna a tegnapi friss...
Nyomtatás

133. Friss

Írta: Karasu, Sessy.

Friss

Sziasztok!

Mit is mondhatnék... igyekszünk felébredni a jövő héten... ^^"

Nyomtatás

132. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ezt a hetet ilyen-okból ellustultam személy szerint, ezért a mennyiség (is) az elmút héthez képest megcsappant mangák terén. Bár ami az írásokat illeti, azokból jött az "elvárt" adag. xD Ráadásul már 1-2 napja nyílt titok közöttünk, hogy a Krisztina írásai visszakerülnek (meg is történt).

Máskor türelem, "kicsikéim", és ne bombázzatok senkit levelekkel, meg nyissatok nevetséges csoportokat... Már bocsánat...
A szép szó vasajtót nyit, de néha hallgatni arany! (Én hallgattam, az írások meg visszajöttek...)

Nyomtatás

131. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Az 5-5 fejezetes frissítésbe valaki szépen beletenyerelt és csak 5-4 lett. Na most, a helyzet a következő: Krisztina saját kérésére az írásai nem olvashatóak nálunk SEM. Nem tudom, ennek mi van a hátterében, de mindenki jól figyeljen! A nálunk is "publikáló" írók ellenőrizve vannak úgymond plágiumra nézve is. Aki az itteni írók közül egyet is megvádol másolással, az nem fog ide belépni többet. ^^ Úgy gondolom, ennél finomabban és közérthetőbben nem tudom elmondani, remélem, hogy nem is kell! :)