Jó, ha tudod...

Nyomtatás

129. Friss

Írta: Karasu, Sessy.

Friss

Sziasztok!

- Shucha visszatért hozzánk!
- Hogyhogy vissza? Eddig is itt volt (tudtommal)...
- Igen, tudom, eddig is itt volt. Pontosítok: Shucha ezúttal nem csak a mangák terén szolgáltat nekünk finomságokat. :)
- Hűűű! Király! *-* Háháhá! Amúgy...
Ma csak egyetlen mangából van friss, de legalább nem egy fejezetnyi! Mi lenne, ha jövő héten is egy kötetnek megfelelő lenne? Túl lusta lennék annyit kijavítani...? Meglátjuk jövőhéten ilyenkor! ;)

Plusz: Senki ne higyje, aki írt nekem, hogy megfeledkezdtem róla! Vagy megtettem, amit kért, vagy igyekszem jelentkezni mihamarabb! ^^"

Nyomtatás

128. Friss

Írta: Karasu.

Friss

Sziasztok!

Mivel Sessy ma lustát játszik, ezért már ezt a szöveget sem ő írja. (Na, jó, lassú a gépe, de így viccesebb. :P) A lényeg az, hogy itt az eheti friss! :) Jó olvasgatást mindenkinek!
Nyomtatás

127. Friss

Írta: Karasu, Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ha már a 127-es friss van, akkor gondoltuk legyen ma a friss, hiszen a hónap 17. napja van. :P Nos, a hétvégén volt egy kis gikszer nálunk, amit a tárhelyes okozott a domainesnek egy hülye korszerűsítéssel... Éljenek a fejlesztések mindenütt... Na meg az információ megfelelő áramlása... (Értsétek ezt úgy, hogy elméletileg kaptam e-mailt erről, hogy ez nagyjából mikor aktiválódik, de gyakorlatilag ez a levél sosem érkezett meg.)

Egyébként az Átkozottak című történet olvasóinak mondjuk, hogy ez egy ideig most szünetelni fog. Bár ha szép tartalmas hozzászólásokat kap az író, talán jobban kap ihletet. :)

Nyomtatás

126. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Nagy szerencse, hogy a Valentin nap miatt úgy gondoltuk, hogy az előző frissítésnél (125) lévő beszólás miatt: "sekaiichit a népnek!!!!", mégsem vontuk meg tőletek az egyébként direkt erre az alkalomra készített Sekaiichi Hatsukoi fejezeteket. Igen, nem csak egyet, hanem kettőt, mert bár az egyik kimondottan a mai napra való, ám mégis rövid (bár azért abban is egy tonna szöveg van xD), ezért Shucha és Hebi a következő fejezetet is megcsinálták hozzá. Azonban a következő fejezetét, ami igazából már a 10. kötet 1. fejezete lesz (mert ma ezekkel befejeztük a 9-es kötetet), már ne kérjétek (tőlünk) ilyen vehemensen, ugyanis nem hogy még angolul nem jött ki, de még japánul sem. Ez azt jelenti, hogy a mangaka még nem folytatta a mangát, és egy darabig nagy valószínűséggel nem is fogja, mert jelenleg magán a köteten dolgozik, hogy egyben megjelenhessen, illetve bizonyos OVÁk is elveszik az idejét...

Azért meg kell hagyni, néha páran nagyon jól ráéreztek mindenféle informálódás nélkül is, hogy mit hozunk legközelebb. xD

Még egy kis info: Ezen a héten (kb 2 nap különbséggel) sikeresen blokkolva lett a MediaFire fiókom (megint xD), és a 4Shared is. Tehát! Ami link megszűnt, az megszűnt. Ha egy "cucc", csak az említett két fájlmegosztóra volt feltöltve, majd pótolom.

Nyomtatás

125. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Terveztem mára egy KHR doujinshit ismét (lévén, hogy még tavaly lefordítottam minden tervezett KHR dj-t 1 kivételével, és szövegileg ki is vannak javítva), de akarok még benne csinálni valamit, úgyhogy majd legközelebb. ^^ Talán kettő is lesz... Nos, ami említésre méltó, hogy az Átkozottak c. írás múlt héten felkerült fejezetében egy apró pici kis korrigálás esett meg (röviden: Sakumónak eszébe jutott beleírni egy plusz infót valakiről...), ezért esetleg elolvashatnátok újra, mielőtt az újnak nekiestek. ^^

Nyomtatás

124. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Eltelt egy újabb hét, ami alatt igyekeztünk nem összetörni magunkat, és készíteni nektek meg magunknak a frisseket! :)