165. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Bocsika, de az írások ma elmaradnak. Remélem, az írók meg tudnak bocsánatani! T_T Néhányótok nagyon jól ír, de ma... megvan az oka, hogy ma miért nincs egy sem. ^^"

164. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Hogy tetszett a kis szünet, kedves látogatók ÉS eltünedező szerkesztőtársaim? Kell még szüneteket tartani, vagy üzembehelyezi magát ki-ki a maga részéről? :D

Sajnálattal közlöm, hogy Shucha írásai 48 órán belül lekerülnek. Mindenki gondolja végig, hogy ez miért történhetett így...

AniMagazin 22. szám

Írta: Sessy.

Megjelent az Animagazin legújabb száma!

Sziasztok!

November 24-én megjelent a magazin 22. száma. Olvassátok, véleményezzétek, jó szórakozást hozzá!

Sakasama no Patema, Iria és Monster ismertető, Mondocon beszámoló, fangirl&fanboy rovat az aktuális animékről, téli szezonajánló valamint könyv-, film- és további bemutatók az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

162. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ez alkalommal elleptek minket a vámpírok, a "démonok", valami szexdémon-féle lidércek, de még a shikigami eredetű kamik is, a furcsa kicsi és nagy lépkedő gombákról nem is beszélve.

161. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Tudom, máskor meg szoktam adni a módját, de... sikerült nem jól gazdálkodni az idővel, így sajnos most csak ilyen átlag-módban kívánunk nektek kellemes Halloweent! :) (És még éjfél előtt! Jeee! xD)

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers