Jó, ha tudod...

160. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Annak örömére, hogy visszakaptunk egy ellopott órát, és hogy a Mega volt olyan kedves, és nem töltött fel nekem, vagy épp más böngészőben egyszerűen tudomást sem vett a fiókban lévő RedLight-cuccokról és funkciókról, végre elhoztam a csapat eheti munkáját, de kivételesen - és  sokak nagy örömére - a MediaFire segítségével. Reméljük, legalább addig nem fogják törölni a fiókot, míg a Mega behódol nekem, és raktározásra bírom. :)

159. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ez a hét sem úgy sikerült, ahogy kellett volna... ^^"

Kedves írók! Akikkel nem beszéltem az elmúlt egy hónapban, az legyen szíves írni nekem egy levelet, amiben maximum annyi áll, hogy: "Szia! Élek. *aláírás (írói név)*"
E-mail: yashi_sessy(kukac)hotmail(pont)com

Csere-fejezet

Írta: Sessy.

Technikai hírek/Cserefejezet

Megint sikerült megtörténnie annak, amit nagyon-nagyon utálok. Összeszedetlenségem miatt újfent sikerült hibás fejezetet kiadnom nektek, pedig a kijavított képek is megvannak külön egy "javított képek" mappában.

AniMagazin 21. szám

Írta: Sessy.

Megjelent az Animagazin legújabb száma!

Sziasztok!

Biztos vannak köztetek, akik ismerik ezt az online ingyenes magazint, ezért nem is beszélnék róla sokat. A legegyszerűbb, hogy aki nem ismeri, az belenéz a legújabb számba, illetve akár a régieket is elérheti a készítők weblapján. :)

157. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Támogatás állásának megtekintése: [Kattintás ide!]
(Egyébként a cikkek fülecske alatt lesz a továbbiakban megtalálható.)

Egy kis technikai infó még: Akik júniusban, júliusban, illetve augusztusban regisztráltak és NEM aktiválták a fiókjukat, ezennel kitöröltem őket, ez pontosan: 14 személy volt.
Szeretném felszólítani a következő felhasználókat, hogy aktiválják a fiókjukat, vagy törlésre kerülnek: Gakki, Katsichu, MeMe-senpai, Testarossa_92
Ha gond merült fel a regisztrációt követően, például nem érkezett aktiváló hivatkozás, akkor írj a következő e-mail címre: yashi_sessy(kukac)hotmail(pont)com

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers