Jó, ha tudod...

Nyomtatás

115. Friss ~ Mikulás

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Sajnálom, de idén semmi extra nincs, mert a(z egyik) Mikulás már reggel 5-kor fűtetlen (vér)fagyasztó buszon zötykölődik, ezért ennyire volt idő. 

Nyomtatás

114. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ma is jelentkezünk! Reméljük, tetszeni fognak a fejezetek. ^^ 

Nyomtatás

113. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Sajnos a decemberi hónap biztosan nem úgy fog alakulni, ahogyan azt szeretnénk, ezért friss valószínűleg elmaradni ugyan nem fog (remélem), de kevesebb lesz, mint eddig. Tudom, eddig sem volt túl sok, de ha egyszer nem lesz idő, nem tudok mit csinálni. Minimum annyira bánom ezt, mint ti...

Nyomtatás

112. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ez a hét nem csak nekem alakult szokatlanul, ezért ma nem tudunk írásokat feltenni. Mangák viszont most is várnak arra, hogy elolvassátok. :)

Elfelejtettem tegnap említeni: Tölthető egy CD is, mégpedig: Saezuru Tori wa Habatakanai 1. Dráma CD

Nyomtatás

111. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Először is! A Mega fejlődött egy "picit", ami annyit tesz, hogy megújult, úgyhogy ne ijedjetek meg, ha nem a szokásos kép fog fogadni letöltéskor. (Igaz, hogy ezt Nahoa említette a chatben, de még előtte eldöntöttem, hogy mondani fogom, hátha máig még akad errefelé olyan, aki nem veszi észre.)
Másodszor pedig! Ha nincs elég hozzászólás, akkor nincs friss sem. Ezt tapasztalhattátok múlt vasárnap...
Harmadszor! Aki nem tud belépni, írjon nekem e-mailt!

A Kyuuketsuki no Shouzou 2. kötetének az 5. fejezetén finomítottam egy kicsit, ezért aki szereti elspájzolni magának a fejezeteket, az a korábban feltöltöttet törölje, és ezt tartsa meg helyette. (Aki pedig csak egyszeri olvasásra szokta letölteni, javaslom újbóli elolvasását, mert így... "finomabb" lett a szövege. :D)

Nyomtatás

110. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

A hivatalos magyar ünnepnap elsején van, ezért... talán érdemes visszanézni, mert ez a friss még a halloweeni. ^^ És dátumilag is még októberben került fel. :D