Ha csak most tévedtél ide...

Az oldal felnőtteknek szóló homoerotikus tartalommal bír, ezért a megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott! Regisztrációnál eszetekbe se jusson a citromailt választani! A citromail rossz!

163. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Kanos robotkutya ma nem tepert le senkit, és talán csak tudósok értik igazán a szöveget, de se baj! Tuti így is megérti mindenki, amit kell. ^^

162. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ez alkalommal elleptek minket a vámpírok, a "démonok", valami szexdémon-féle lidércek, de még a shikigami eredetű kamik is, a furcsa kicsi és nagy lépkedő gombákról nem is beszélve.

161. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Tudom, máskor meg szoktam adni a módját, de... sikerült nem jól gazdálkodni az idővel, így sajnos most csak ilyen átlag-módban kívánunk nektek kellemes Halloweent! :) (És még éjfél előtt! Jeee! xD)

160. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Annak örömére, hogy visszakaptunk egy ellopott órát, és hogy a Mega volt olyan kedves, és nem töltött fel nekem, vagy épp más böngészőben egyszerűen tudomást sem vett a fiókban lévő RedLight-cuccokról és funkciókról, végre elhoztam a csapat eheti munkáját, de kivételesen - és  sokak nagy örömére - a MediaFire segítségével. Reméljük, legalább addig nem fogják törölni a fiókot, míg a Mega behódol nekem, és raktározásra bírom. :)

159. Friss

Írta: Sessy.

Friss

Sziasztok!

Ez a hét sem úgy sikerült, ahogy kellett volna... ^^"

Kedves írók! Akikkel nem beszéltem az elmúlt egy hónapban, az legyen szíves írni nekem egy levelet, amiben maximum annyi áll, hogy: "Szia! Élek. *aláírás (írói név)*"
E-mail: yashi_sessy(kukac)hotmail(pont)com

Csere-fejezet

Írta: Sessy.

Technikai hírek/Cserefejezet

Megint sikerült megtörténnie annak, amit nagyon-nagyon utálok. Összeszedetlenségem miatt újfent sikerült hibás fejezetet kiadnom nektek, pedig a kijavított képek is megvannak külön egy "javított képek" mappában.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers